Meram

VOEL DE GASTVRIJHEID VAN TURKIJE

In 1999 opent de feitelijke oprichter van het concept Meram, de heer Yüce, de deuren in Amsterdam Oost en is het eerste Meram restaurant een feit. De geboorte van Meram tekent niet alleen het begin van een succesformule, maar staat ook te boek als het eerste alcoholvrije restaurant in Nederland.

Pionier in Alcoholvrije Dinerervaringen in Nederland

Ontdek de ware essentie van Turkse gastvrijheid bij Meram, het eerste alcoholvrije restaurant van Nederland, gelegen in het hart van Amsterdam Oost. Sinds onze opening in 1999 door de visionaire heer Yüce, heeft Meram zich onderscheiden door authentieke Turkse gerechten te serveren in een warme, uitnodigende sfeer. Zonder alcohol, maar vol van smaak en cultuur, nodigt Meram u uit voor een unieke culinaire ervaring. Proef de rijkdom van onze keuken, van kebabs tot baklava, allemaal bereid met de meest verse ingrediënten.

Oprichter

hoofdkantoor

Hofplein 20

3032 ac rotterdam

info@meram.nl

+31 85

BEZOEK EEN VAN ONZE FILIALEN​

amsterdam

centrum

amsterdam oost

restaurant

amsterdam oost

cafe

amsterdam

zuidoost

den haag

centrum

rotterdam

west

Kom ons team versterken bij Meram!

Ben jij op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een dynamisch en groeiend team? Meram is op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde collega's om ons te helpen onze missie te verwezenlijken.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving, waar je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en echt een verschil kunt maken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!