RESTAURANT MERAM

Over ons

Welkom in ons Turkse Restaurant waar wij u een onvergetelijke avond zullen verzorgen. Graag nemen we jullie mee naar de authentieke smaken van de Mediterraanse keuken.

De oprichting

In 1999 opent de feitelijke oprichter van het concept Meram, de heer Yuce, de deuren in Amsterdam Oost en is het eerste Meram restaurant een feit. De geboorte van Meram tekent niet alleen het begin van een succesformule, maar staat ook te boek als het eerste alcoholvrije restaurant in Nederland.

What’s in a name

De naam Meram is afkomstig van een streek in de provincie Konya, gelegen in Centraal – Anatolië en betekent wensen of verlangens. De streek Meram staat bekend om haar prachtige en rustieke landschap , geen wonder dat het een geliefde plek is voor velen om tot rust te komen. Meram heeft dan ook tot doel uw culinaire wensen en verlangens in vervulling te laten gaan.

De Turkse keuken

Meram kenmerkt zich door de passievolle toewijding aan de Turkse keuken en de wereldbefaamde Anatolische gastvrijheid. Door te werken met uitsluitend verse producten biedt de keuken u ‘persoonlijke en ambachtelijke’ gerechten aan. Naast een grote variëteit aan authentieke Turkse gerechten staan wij garant voor een warme sfeer en pure gezelligheid.

VOEL DE GASTVRIJHEID VAN TURKIJE

Vestigingen

Contact